Вторник, 29 Септември 2015 10:25
(0 гласа)
Елица Василева стана топреализатор и в трите мача на България от Европейското първенство. За съжаление нашите момичета напуснаха надпреварата след загуби в тези двубои.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Елица Василева стана топреализатор и в трите мача на България от Европейското първенство. За съжаление нашите момичета напуснаха надпреварата след загуби в тези двубои. Автор на снимката www.cev.lu

Женският национален отбор загуби и третия си мач на Европейското първенство в Белгия и Холандия. Нашите момичета паднаха от Беларус с 2:3 (21:25, 23:25, 25:14, 25:20, 11:15). Така след три поредни поражения и две спечелени точки волейболистките ни останаха на последното 4-о място в предварителна Група С и отпаднаха от надпреварата.

„Не можем още да разберем какво се обърка на последните две европейски първенства. Явно не сме намерили разковничето. Трето европейско не можем да излезем от групата. Проблемът не е в треньора, не е във федерацията. Както и да се спекулира проблемът не е там, защото на терена сме момичетата. Имам предвид това, което се спекулира през годините. Такива причини никога не са били фактор в нашия отбор“, заяви след мача, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, разстроената Елица Василева. Капитанът на тима ни и в този мач стана топреализатор с 23 точки.

Повече за България – Беларус 2:3 можете да прочетете тук.

Какво каза селекционерът Драган Нешич можете да разберете тук.

Статистика от България - Беларус 2:3 можете да видите тук.

Фотогалерия от България - Беларус 2:3 можете да разгледате тук.

Прочетена 383 пъти Последно променена в Вторник, 29 Септември 2015 10:37