Понеделник, 28 Септември 2015 09:11
(0 гласа)
Нася Димитрова: Срещу Беларус излизаме на живот и смърт
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Автор на снимките: www.cev.lu

Женският ни национален отбор записа втора загуба на Европейското първенство в Белгия и Холандия. Нашите момичета паднаха от Хърватия с 2:3 (23:25, 25:22, 25:14, 22:25, 13:25) в спортния център „Топспорт“ в Ротердам.

„Имахме много голямо желание да победим, но просто напрежението оказа много голямо влияние на всичко. Не мисля, че в 4-ия гейм се отпуснахме. Просто спряхме да играем в защита, спряхме да взимаме леките топки, спряхме да се раздаваме. Мислехме си, че сме взели мача. Срещу Беларус излизаме на живот и смърт“, заяви след мача, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, централният блокировач Нася Димитрова.

Така преди последните срещи от този поток България заема последното място с една точка. Русия е лидер с 6 точки пред Беларус с 3 и Хърватия с 2. Въпреки това, в зависимост от изхода на последните мачове, всичко може да се промени. При чист успех на нашите момичета срещу Беларус и загуба на Хърватия с 1:3 или 0:3 от Русия, „трикольорките“ ще завършат на второ място. Припомняме, че за 1/8-финалните плейофи се класират втория и третия от всяка група. Директно за 1/4-финалите се класират победителите в групите.

Така важният мач България - Беларус е в днес от 18:00 ч.б.в. и ще бъде предаван на живо по БНТ HD.

Повече за България – Хърватия 2:3 можете да прочетете тук.

Статистика от България – Хърватия 2:3 можете да видите тук.

Фотогалерия от България – Хърватия 2:3 можете да разгледате тук.

Прочетена 392 пъти