Неделя, 28 Февруари 2016 08:42
Волейболистките на "Левски" приемат "Славия" без публика

Двубоят  "Левски" (София) - "Славия" (София) от последния, осемнадесети кръг в женското първенството на НВЛ "Demax+" ще се играе отново без публика.

Домакинството на "сините" е на 29 февруари (понеделник) от 17:30 ч в столичната зала "Христо Ботев".  Причина за продължаването на ситуацията с празните трибув залата е, че все още няма официално разрешение от столична община за отваряне на спортното съоръжение за публика. Припомняме, че поради сигнал за опасни трибуни  залата бе затворена за фенове, а БФВ ангажира експернтана комисия с конструктивно изследвне на залата, която отсъди, че тя е безопасна.

Така, поради продължаващата липса на официален документ, волейболистките на "Левски" ще имат трето домакинство без фенове, след като преди това "сините" приеха "Марица" и "Раковски" (Димитровград) отново без публика.    

Днес пък волейболистите на "Левски Боол" домакинстват в без публика в същата зала на "Марек Юнион-Ивкони" (Дупница), в мач от седемнадесетия кръг на Суперлигата при мъжете. Двубоят ще бъде предаван пряко по БНТ HD.