Неделя, 08 Ноември 2015 20:13
Волейболистите на СУ и ЦСКА за юноши младша възраст
Волейболистите на СУ и ЦСКА за юноши младша възраст Снимка: Кънчо Кънчев

Отборите на "ЦСКА" и "Софийски университет" завършиха наравно, с по една победа и една загуба в първия кръг от софийското градско първенство по волейбол за момчета до 15 години и юноши младша възраст,което е част от държавното първенство по волейбол на България.

Както е известно, когато клубове имат отбори и в двете възрасти, то се провеждат два последователни мача и за двете селекции на собствен терен. В първия кръг, в срещата между двата клуба, домакини бяха представителите на "СУ", а двубоите се играха в залата на Биологическия университет.

При момчетата до 15 години "СУ" победи "ЦСКА" с 3:0 (25:14, 25:16, 27:25). При юношите младша "ЦСКА" взе реванш, като надигра "СУ" с 3:0 (25:15,25: 18, 25:16).

В същия кръг отборите на "Славия" пък гостуваха на "Септември" в залата на стадион "Септември". "Белите" не се затрудниха със съперника, като постигнаха чисти победи с по 3:0 и в двете възрасти.

От ръководството на "Левски Бол" успяха да направят селекция за юноши младша, като попадоха заявка за участие в последния момент. "Сините" гостуваха на "Хектор", в залата на "НПМГ" като загубиха с 0:3 гейма.