Сряда, 03 Юли 2024 10:02
Билетите за ЕвроВолей за мъже под 18 години вече са в продажба

България посреща изгряващите звезди на европейския волейбол от 10 до 21 юли. Градовете София и Пловдив са домакин на Европейското първенство за мъже под 18 години, а билетите за събитието от днес са в продажба. Талон може да бъде закупен на всяка каса на Еventim в страната, както и 'чрез онлайн покупка с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате на входа на залата.

 

 Може да закупите своя билет онлайн ТУК.

 

 В деня на срещите ще има и специално обособени каси в столичната зала "Левски София" и пловдивската зала "Колодрума", които приемат шампионата. Пропуските са с цена 10 лева, а Българска федерация по волейбол взе решение лица под 18 години да влизат безплатно.

 

2024-06-03T202357.017

 

 Най-добрите 16 отбора във възрастта ще премерят сили в столичната зала "Левски София" и в пловдивската зала "Колодрума". Сред тях е и националният отбор на България, чийто състав преди година спечели Балканското първенство (за мъже под 17 години) и игра финал на Европейско първенство (под 17 г.).

 

 Регламентът на континенталния шампион, който се организира от Българска федерация по волейбол (БФВ) и под егидата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) включва групова фаза и елиминации. Жребият за двете групи отреди следните потоци:

 

Група А - София: България, Полша, Франция, Турция, Финландия, Австрия, Украйна и Португалия.

Билети за зала "Левски София" може да закупите ТУК.

 

 Група Б - Пловдив: Италия, Чехия, Белгия, Словения, Гърция, Румъния, Испания и Естония

Билети за зала "Колодрума" може да закупите ТУК.

 

 В групите отборите играят по системата "всеки срещу всеки", а само завършилите на първите две места в крайното класиране достигат до полуфиналите. Първите два от едната група играят на кръст срещу другите два. Мачовете от Топ 4, в които ще бъдат разпределени и медалите, ще се проведат в столицата.