Петък, 20 Януари 2023 23:44
Андреа Буратини: Срещу Гърция трябва да излезем с пълна концентрация
Снимка: БФВ/startphoto.bg

Националният ни отбор за мъже под 17 години завърши на първо място в своята група А, след като надигра Румъния с 3:0 , във втория си мач от европейската квалификация в София.На полуфиналите нашите момчета ще играят със състава на Гърция, който приключи на второ място в другата група. Селекционерът Андреа Буратини даде специално интервю след победния мач:

"Спечелихме първо място в нашата група и това е добре! На полуфиналите срещаме Гърция. С тях вече играхме преди началото на квалификацията и постигнахме два успеха. Сега е различно. Предстои официален мач и всичко може да се случи. Важното е да не мислим за тези победи по време на контролите. Трябва да играем с концентрация и без никакво подценяване. Ако покажем стабилността от изминалите две срещи ще се поздравим с успех. Смятам, че сме на по-добро добро ниво."

БФВ изказва своята благодарност към партньорите подкрепящи националните отбори на България за подрастващи: Лидл България, ОББ, Гаритидж парк, Спорт Депо, Dell Technologies, PolyComp, Спорт Тото, Министерство на туризма и Министерство на младежта и спорта.