Четвъртък, 13 Октомври 2022 10:20
УС пак обсъжда кандидатурите за треньор на националния отбор
Снимки: БФВ

Управителният съвет на БФ Волейбол отново ще обсъди кандидатурите за нов национален треньор на мъжете. Заседанието на ръководителите на федерацията е в петък, 14 октомври, от 10,30 ч в парк-хотел „Москва“.

Именно този казус е първата точка в дневния ред. Възможно е при консенсус да се стигне и до избор на треньор, който да замени подалия оставка Николай Желязков. Във втора точка е утвърждаването на Виктор Карагьозов като наставник на националния тим за мъже до 19 г.

Ето и дневният ред на заседанието

Заседание на УС на 14.10.2022г. от 10.30 ч., парк – хотел „Москва“                                                  

Дневен ред:

1. Обсъждане на кандидатурите и евентуален избор на старши треньор на национален отбор - мъже.

2. Утвърждаване на Виктор Карагьозов за пост старши треньор на национален отбор младежи до 19г. за спортно състезателна 2023 г.

3. Предвид промяна на възрастови групи в женско направление при подрастващите, утвърждаване на Владислав Тодоров за пост старши треньор на национален отбор девойки до 17г. за спортно състезателна 2023 г.

4. Утвърждаване на промени във финансовия план по Направление 2 – Версия №1 към Договор с ММС.

5. Вземане на решение за отпускане на премии на състезателите и щаба на национален отбор- мъже под 20 години за постигнати призови класирания през 2022 година.

6. Приемане на ПРАВИЛНИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НВЛ - „ДЕМАКС ЛИГА“ - 2022/23.

7. Избор на Председател на Спортно-организационна комисия за състезанията от държавното първенство (Национална волейболна лига) – жени.

8. Разни.