Петък, 17 Септември 2021 15:25
Аджибадем Сити Клиник е официален партньор за световното първенство по волейбол за мъже до 21 г.

Групата инвестира в здравето като подкрепя активния начин на живот и спорта като превенция срещу заболявания

Най-голямата група лечебни заведения у нас, Аджибадем Сити Клиник, е официален партньор на Българската федерация по волейбол за Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г. От 23 септември до 3 октомври България е домакин на шампионата на планетата от заедно с Италия.

Инвестицията в здравето чрез спорта и активния начин на живот като превенция е част от дългосрочната политика на Аджибадем Сити Клиник. Мисията на групата болнични заведения е да работи за повишаване информираността и здравната култура на българите.

Аджибадем Сити Клиник през годините подкрепя големи спортни клубове и мащабни спортни прояви. И сега групата е естествен първи избор като гаранция за живота и здравето на волейболистите и посетителите по време на международния турнир в спортна зала "Левски София".

"Обединението със здрави партньори е гаранция за успех. Щастливи сме, че можем да разчитаме на Аджибадем Сити Клиник за провеждането на Световното първенство по волейбол на най-високо ниво. Домакинството на този висок форум е едно от най-важните събития за настоящето и за бъдещето на българския волейбол - ще имаме възможност да видим и подкрепим изключително талантливо поколение, с което се асоциира "утре"-то на любимия ни спорт. В София ще пристигнат и някои от най-големите чуждестранни звезди на бъдещето. Погледите на целия волейболен свят ще бъдат вперени към световното първенство. Погледите ще бъдат вперени и в България", заяви Давид Давидов - вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и председател на организационния комитет за Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г.

"Ето защо е изключително важно да имаме солидни съмишленици, с които да затвърждаваме българските волейболни традиции, да градим актуалния имидж на страната ни като един от най-добрите организатори на престижни международни форуми. И най-важното - заедно да подкрепяме бъдещето. Нашите партньори от Аджибадем Сити Клиник знаят отлично какво е да си обединен в грижата за хората. Ние се стремим към обединения в грижата за волейбола. Щастлив съм, че с партньорите ни гледаме в една посока", каза още Давид Давидов.

 

thumbnail BULGARIA U21 2021 FIVB WORLD CHAMPIONSHIP

В рамките на Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г. България ще се срещне с отборите на Куба, Бахрейн и Полша в предварителна Група В. В София ще сеиграят и мачовете от Група D, в която попаднаха Русия, Бразилия, Камерун и Канада. Другите две групи ще се играят в Италия. Първите два отбора във всяка група продължават във финалната осмица, разпределени в нови две групи по 4 тима. Класиралите се на първите две места от втората групова фаза продължават към полуфиналите и битката за медалите.

ЗА АДЖИБАДЕМ СИТИ КЛИНИК

Аджибадем Сити Клиник е най-голямата група лечебни заведения в България с водеща роля в предоставянето на медицински услуги в различни области на медицината.

Създадена през 2016 г., групата е обединение от лидерите в болничното здравеопазване в страната - Болница Токуда и City Clinic, заедно с един от най-големите здравни холдинги в Турция - Acibadem. В България структурата включва 3 болници и 1 медицински център. Две от болниците са единствените медицински заведения в страната, акредитирани с международния стандарт за качество и безопасност - Joint Commisssion International (JCI).

Здравната група се отличава с модерно технологично оборудване, уникални за страната медицински услуги и иновативни техники за диагностика, лечение и профилактика, спешни състояния и здравни грижи в почти всички медицински направления.

Основна мисия на Аджибадем Сити Клиник е да осигури комплексна грижа за здравето от утвърдени специалисти с помощта на съвременни методи и последните технологии на модерната медицина.

Лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник в България са част от международната организация IHH Healthcare Berhad и техния бранд Acibadem, базиран в Турция.

 

БФВолейбол благодари на своите партньори: Лидл България, Гаритидж парк, СпортДепо, ОМВ България, Аджибадем Сити Клиник, Юнион Ивкони, Бачково, Булсатком, Спорт Тото, Министерство на Туризма, Министерство на младежта и спорта.