Четвъртък, 06 Април 2017 12:14
(0 гласа)
България се нуждае от задължителна победа над Германия
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Днешният 6 април е последният ден от груповата фаза на Европейското първенство по волейбол за девойки под 18 години в Холандия. Група I, където са българските националки напълно оправдава наименованието си групата на "смъртта", в която всичко е възможно, а интригата за крайното класиране е до последно. На практика само Италия е фаворит, като от останалите отбори всеки може да победи всеки. Три отбора имат шансове за полуфинали - България, Холандия и Русия, а развоят ще стане ясен след  последната среща за деня между Италия и домакините от Холандия.
 
До момента България има две победи и две загуби, като заема четвърто място с актив от 5 точки. Нашите обаче имат шансове за полуфинали, но пътя им до там зависи през няколко фактора. Първо волейболистките ни трябва да постигнат задължителна победа над Германия с 3:0 или 3:1. След това остава тимът ни да се надява, че Турция ще победи Русия, а лидерът Италия ще ииграе "феърплей" и ще спечели мача си с Холандия.
 
Всякаква загуба на "Скаудра адзура" от домакините прекъсва напълно шансовете на нашите за полуфинал , като остават надеждите, че Италия все пак няма да допусне срив на имиджа й на главен фаворит за титлата.
При всички положения участие в следващата фаза минава през задължителна победа над Германия, като само успех ще ни гарантира продължаване напред на Евроволей.
 
Двубоят България - Германия започва в 15:00 ч, като можете да го наблюдавате пряко по Лаола 1 тук:https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2017-04-05-bulgaria-italy-len 
 
klasirane EuroVolley
Прочетена 310 пъти Последно променена в Четвъртък, 06 Април 2017 12:31