Сряда, 23 Декември 2015 00:18
(0 гласа)
Пламен Константинов спечели наградата за треньор №1 у нас.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Пламен Константинов спечели наградата за треньор №1 у нас.

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов беше избран за треньор №1 на 2015 година в най-престижната класация за Спортист на годината.

Специалистът получи своя приз на специалната церемония, която се проведе в зала 3 на НДК в София. Това е негов втори приз в треньорскта му кариера за тази година, след като преди време стана Треньор на месец октомври в анкетата на Пресклуб България

„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Искам да благодаря на едни хора, които остават в моята сянка – на моя щаб. Както е колектив, така е нужен и колектив в треньорския щаб. Без тези хора, всеки един успех е немислим. Техният принос е огромен и без тях, моята работа би била невъзможна. Искам да спомена и всички треньори на подрастващите, които продължават да работят в България и които подхранват националния отбор. Защото треньорът на националния тим е един консуматор. Посвещавам тази награда точно на треньорите на подрастващите“, сподели Пламен Константинов.

На второ място в анкетата на вестник „Труд“ остана наставникът на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева, а на третата – Станимир Стоилов.

Прочетена 394 пъти