Четвъртък, 24 Септември 2015 14:07
(0 гласа)
Тодор Скримов (в дясно) и Станислав Петков (в ляво) заминаха днес за Италия, където ще преминат на преглед при световноизвестния проф. Порчелини.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Тодор Скримов (в дясно) и Станислав Петков (в ляво) заминаха днес за Италия, където ще преминат на преглед при световноизвестния проф. Порчелини. Автор на снимката: www.volleyball.bg

Националите Тодор Скримов и Станислав Петков заминаха днес за Италия, където ще минат на преглед при световноизвестния специалист в областта на раменната става проф. Джузепе Порчелини. Двамата се оплакват от болки в рамената на атакуващите ръце. Първоначално направеният у нас ядрено-магнитен резонанс показа, че всичко е наред, но от треньорския щаб на представителния ни тим решиха за всеки случай посрещачите да се консултират и с именития лекар.

Припомняме, че в началото на лятото проф. Порчелини оперира успешно дясното рамо на диагонала Цветан Соколов, който поради тази интервенция ще пропусне Европейското първенство за мъже. „Лъвовете“ продължават да се готвят за предстоящия шампионат, на който сме домакини заедно с Италия от 9-и до 18-и октомври. Първият съперник на нашите момчета е Германия, а останалите ни противници в Група А са Чехия и Холандия. Двубоят с „бундестима“ е на 9-и октомври от 20:30 ч. в Арена Армеец.  

Прочетена 466 пъти