Събота, 19 Септември 2015 08:37
(0 гласа)
Българският национален отбор до 20 години ще играе срещу Русия в последния си мач от Световното първенство в Пуерто Рико.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Българският национален отбор до 20 години ще играе срещу Русия в последния си мач от Световното първенство в Пуерто Рико. Автор на снимките: FIVB.com

Българският национален отбор за девойки до 20 години падна от Сърбия с 0:3 (23:25, 20:25, 27:29) в двубой за разпределение на местата от 5-о до 8-о на Световното първенство в Пуерто Рико. Поражението изпрати нашите момичета в спора за 7-а позиция на шампионата. Срещата бе абсолютно повторение на финала на Балканиадата в Суботица, когато западните ни съседки се окичиха със златните медали след успех със същия резултат. 

DimitrovaGerganaofBulgaria

(Гергана Димитрова изигра нов силен мач на Световното първенство в Пуерто Рико и заби 24 точки.)

Топреализатор стана капитанът на представителния ни тим Гергана Димитрова, която заби  впечатляващите 24 точки. Мирослава Паскова добави 10, а с най-голям актив за победителките завърши Бояна Миленкович – 19 точки. 

LazovickatarinaofSerbia

(Катарина Лазович от Сърбия се опитва да преодолее българската блокада по време на срещата между двата тима.)

Следващият съперник на младите „лъвици“ е Русия. Двата отбора играха и в предварителна Група А на шампионата, като тогава „сборная“ спечели с 3:0. Победителят в този мач ще завърши на 7-о място, а загубилият ще остане на 8-а позиция. Срещата България – Русия е тази вечер от 21:00 ч.б.в.

 

Прочетена 336 пъти Последно променена в Събота, 19 Септември 2015 08:53