Четвъртък, 17 Септември 2015 08:24
(0 гласа)
Волейболистките на Доминикана доминираха изцяло в мача.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Волейболистките на Доминикана доминираха изцяло в мача. Снимка: fivb.org

 

Националният отбор на България за девойки до 20 години загуби от Доминикана с 0:3 (11:25, 17:25, 18:25) във втория си мач, от група F във финалната осмица на Световното първенство в Пуерто Рико.

Така родните представителки записаха второ поражение в групата, като заемат последното четвърто място във временното класиране. Първите два от този поток се класират за финалната четворка на Мондиала, третият и четвъртият играят за разпределение на местата от пето до осмо.

В последния си мач от групата българските волейболистки срещат тима на Япония, който изненадващо се наложи над Перу с 3:0 гейма и заема трето място в таблицата с една победа и една загуба. Двубоят е на 18 септември от 00:00 ч (б.в)

Волейболистките на Доминикана доминираха в изцяло в мача, като в първия гейм позволиха на нашите да отбележат едва 11 точки. Най-голямо превъзходство южноамериканките показаха на  блокада, от която реализираха 12 точки, докато нашите записаха едва три от този елемент. Също така 23 точки доминиканските волейболистки си спечелиха от грешки на българките.

Реализатори за Доминикана станаха Гайла Лопес и Брайелин Мартинес с по 17 точки. За България Мирослава Паскова се отличи с 13 точки.

Статистика от мача виж тук.

Прочетена 284 пъти Последно променена в Четвъртък, 17 Септември 2015 08:41