Понеделник, 17 Август 2015 12:19
(0 гласа)
Следващият съперник на нашите момчета е Иран.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Следващият съперник на нашите момчета е Иран. Автор на снимката: FIVB.com

Българският национален отбор до 19 години постигна изключително ценен успех в третия си мач от Група С на Световното първенство в Аржентина! Нашите момчета надиграха много трудно Тайван с 3:2 (25:23, 25:16, 19:25, 26:28, 11:15) в спортната зала в град Кориентес.

„Можехме да спечелим с 3:0, но направихме твърде много грешки. Събудихме се в третия гейм и започнахме да играем доста по-добре. Трябва да започнем да мислим за много тежкия мач, който ни предстои срещу Иран, който е един от най-добрите отбори в света. И чак тогава ще можем да мислим за следващия кръг“, коментира капитанът Радослав Парапунов.

„Когато престанахме да допускаме много грешки, започнахме да играем нашата си игра. И колкото повече минават мачовете, ние подобряваме представянето си“, коментира селекционерът Драган Иванов.

„Опитахме се да задържим вярата ни високо, но България изигра чудесен мач. Естествено, искахме да победим, но сме щастливи и с мача, който изиграхме. Дадохме всичко от себе си“, заяви Чан Мин-Хан, който записа 15 точки в срещата.

„Трябва да подобрим сервиса ни и да задържим посрещането и играта ни в защита стабилни през цялото време“, допълни селекционерът на Тайван Лий Чуа-Юнг.

В понеделник, 17 август, България почива, а последният мач на нашите момчета от предварителната фаза на надпреварата срещу Иран е във вторник от 15:00 ч.б.в.

Повече за България – Тайван 3:2 можете да прочетете тук.

Фотогалерия от България – Тайван 3:2 можете да разгледате тук.

Прочетена 277 пъти