Неделя, 12 Юли 2015 11:37
(0 гласа)
Юлия Стоянова изигра отличен мач срещу Чехия и завърши с 24 точки.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
Юлия Стоянова изигра отличен мач срещу Чехия и завърши с 24 точки. Източник на изображението: FIVB

Женският ни национален отбор по волейбол загуби от Чехия с 2:3 (23:25, 25:18, 17:25, 25:18, 11:15) във втория си мач от Група М на Световното Гран При. Срещата бе много равностойна, като единствено малко късмет и повече спокойствие в тайбрека не достигна на „лъвиците“ да се поздравят с успеха.

,,В тайбрека всичко е въпрос на нерви и известна доза късмет. И мисля, че отборът на Чехия в този пети гейм имаше повече късмет и логично надделя. Лично аз съм много доволна да играя в този състав в турнирите от Гран При. Има много млади момичета, но играят с желание и се борят за всяка топка. Доста единен отбор сме и се чувствам невероятно. Срещу Пуерто Рико се надявам да победим, като ние ще се раздадем на 100 %. Дали е предимство да играя с лява ръка зависи от противниковия отбор и дали те са се подготвили за левичарка. Според мен няма такова значение“, заяви минути след двубоя, за сайта на БФВолейбол volleyball.bg, Юлия Стоянова, която стана топреализатор с 24 точки.    

Последният мач на нашите момичета в Самоков е днес от 16:40 ч. срещу Пуерто Рико. В 14:00 ч. пък е първият двубой от програмата Чехия – Хърватия. Входът и за двете срещи е свободен.

Прочетена 483 пъти