Събота, 20 Юни 2015 19:52
(0 гласа)
От ляво на дясно - Елица Василева, Георги Братоев, Николай Николов, Валентин Братоев, Мартин Божилов и Христина Русева след края на мача с Русия.
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори
От ляво на дясно - Елица Василева, Георги Братоев, Николай Николов, Валентин Братоев, Мартин Божилов и Христина Русева след края на мача с Русия. Автор на снимката: CEV

„Вальо, Божка, Гошко, Ники, вие сте велики!!!“ Плакат с такъв надпис подариха две от състезтелките на женския национален отбор по волейбол Елица Василева и Христина Русева на четирима от играчите в мъжкия ни състав – Валентин Братоев, Мартин Божилов, Георги Братоев и Николай Николов. Милият жест бе направен минути след страхотния успех на представителния ни тим срещу Русия с 3:1 в среща от Група В на Европейските игри в Баку. След това всички си направиха обща снимка за спомен. Припомняме, че в неделя от 09:00 ч.б.в. жените излизат срещу Холандия в решителен сблъсък за продължаване в следващата фаза на турнира. Нещо, което мъжкият ни отбор си осигури с категоричната победа над „сборная“.

Преди изиграването на последните срещи от първата фаза на турнира състезателките на Драган Нешич заемат петото място в Група В с 4 точки. Нашите момичета са само на една зад четвъртия Русия и се нуждаят от задължителен успех срещу Холандия, за да запазят шансове за класиране напред.

Повече и статистика от България – Русия 3:1 можеш да видиш тук.

Прочетена 500 пъти Последно променена в Неделя, 21 Юни 2015 15:45