Сряда, 13 Май 2015 19:59
(0 гласа)
Добриана Рабаджиева може да пропусне Европейските игри в Баку
Написана от:
Публикувана в: Национални отбори

Състезателката на женския национален отбор Добриана Рабаджиева може да пропусне Европейските игри в Баку, които ще се проведат от 12 до 28 юни. Това стана ясно на днешната пресконференция с участието на селекционера на нашия тим Драган Нешич.

Рабаджиева има невъзстановена контузия, която е получила още докато играеше за турския „Галатасарай“.  Все още няма пълна яснота дали нашата състезателка има скъсано сухожилие на единия крак или става въпрос само за хематом. Волейболистката ще се подложи на двуседмична терапия в Швейцария, като от ръководството на нейния клуб „Волеро“ (Цюрих) са поели лечението и всички процедури.

„Ако не е възстановена на 100 %, няма да рискуваме. Това се отнася за всяка една състезателка“, коментира старши-треньорът на жените Драган Нешич.

Припомняме, че капитанът на тима Страшимира Филипова претърпя операция на петата и ще пропусне първата част от сезон 2015. Друга националка пък Цветелина Заркова също няма да вземе участие в летния сезон, след като оперира предна кръстна връзка. Разпределителят Диана Ненова има възпален нерв, като от ръководството на нашия тим се надяват тази травма да отшуми до 2-3 дни.

Прочетена 432 пъти Последно променена в Сряда, 13 Май 2015 20:05