Петък, 24 Октомври 2014 16:21
Петър Дочев и Юлия Иванова преди мача

Един от най-интересните сблъсъци днес е срещата – „Казанлък” – „ЦСКА”. И двата отбора показват добра игра.

Ето какво споделиха треньорите на двата тима за мача и очакванията си от шампионата.

Петър Дочев, старши треньор на ВК „Казанлък”:

Не започнахте идеално сезона, смятате ли, че ще промените това днес?

При всички положения, когато се стартира един шампионат дали е добре или зле единствения път е нагоре, така че аз съм оптимист за днешния двубой. От началото до края на шампионата ние ще се борим за всяка точка и всеки гейм. Тази година отборът претърпя промени и се надявам те да са за добро. Опитваме се да включим много млади състезатели, така че е нормално да има и спадове и възходи. Аз съм оптимист за целия сезон и за развитието на Казанлък като цяло.

Какви са очакванията Ви за сезона като цяло?

Очаквам равностоен шампионат тази година и смятам, че е всичко е възможно.

 

Юлия Иванова, старши треньор на ПВК „ЦСКА”:

В първия мач победихте, смятате ли, че тази победа ще ви даде самочувствие и ще продължите в същия дух? Какви са Вашите очаквания за мача с „Казанлък”?

В първия мач победихме 3:0, но тепърва предстоят трудните мачове, надяваме се да играем все по-добре. И ние имаме амбиции да побеждаваме, всичко зависи от това кой отбор е по-подготвен и той ще победи. Никой няма да отиде на мач с нагласата да загуби.

Какви са Вашите очаквания за сезона?

Нямам поглед върху другите отбори, но предполагам, че ще бъде както миналата година – четири отбора ще се борят за първата позиция и всичко зависи от тези отбори – Марица, Левски, ЦСКА и Казанлък.