Неделя, 14 Февруари 2016 22:47
"Марица" с 11-а поредна победа в женското първенство

„Марица“ (Пловдив) запази лидерската си позиция в женската Национална волейболна лига „Демакс +“ след като изкова единадесетата си поредна и общо дванадесета победа от началото на сезона.  Момичетата на Иван Петков не се поколебаха и срещу гостуващия ЦСКА (София), справяйки се със съперника след 63 минути игра за крайното 3:0 (25:10, 25:22, 25:15) в зала Пловдивски университет.

Шампионките и техният треньорски щаб излязоха на терена със специално изработени за целта фланелки по време на представянето си преди началото на мача, с което отново изразиха своята подкрепа към дарителската кампания за 23-годишния пловдивчанин Николай Павлов, който бе диагностициран с остра форма на левкемия.

Повече информация за кампанията и банковите сметки на Николай виж тук.

„Марица“ вече има актив от 12 победи, 1 загуба, 36 точки и 37:4 гейма и продължава да е водач в класирането, с една точка повече и с два загубени гейма по-малко от преследвача „Левски“ (София).  За следващия си мач шампонките гостуват на „Раковски“ (Димитровград) в петък, 19 февруари, от 17:00 ч. в зала „Младост“.