Събота, 27 Април 2024 21:46
ЦСКА с победа над Левски при девойките

ЦСКА спечели дербито срещу Левски София с 3:1 при девойките. Двата тима се срещнаха в мач от Група Б на Финалния турнир на Държавното първенство за девойки под 20 години, който се провежда в столичната зала "Христо Ботев".

 

 Така "червените" записаха втора победа в потока и са временен лидер. В другата среща Дея спорт постигна първи успех след 3:0 над Локомотив 1929-Нидо (София).

 

 Без загуба в Група А е миналогодишният шампион във възрастта Марица (Пловдив), който спечели много оспорвана и петгеймова среща над ЦПВК с 3:2, повеждайки в класирането. В първия мач за деня Славия 2017 записа чист успех над Миньор (Перник) с 3:0.

 

 27.04

  Срещите от турнира продължавт и в неделя, 28 април. Може да ги наблюдавате на живо в YouTube канала на БФВ - ТУК.

 

 Държавното първенство по волейбол се провежда в изпълнение на спортния календар на БФВ с цел популяризиране на волейболната игра сред подрастващите и за излъчване на Републикански шампион в съответната възрастова група.

 

 Българска федерация по волейбол изказва своята благодарност към партньорите, подкрепящи развитието на Детско-юношеския волейбол в България – Лидл България, Гаритидж парк, Обединена Българска Банка, Хюндай България, фондация "За пример", Министерство на туризма и Министерство на младежта и спорта.