Сряда, 24 Януари 2024 14:26
Акредитации за финала на турнира Купа България - жени

Уважаеми медии,

 

 в събота (27 януари) в столичната зала "Христо Ботев" ще се проведе финалът за DEMAX+ Купа България 2024 при жените. До решителния мач за трофея достигнаха ЦСКА и настоящият носител Марица (Пловдив). Срещата е с начало 17:00 ч.

 

 Представителите на медиите, желаещи да отразят финала, трябва да подадат своята заявка за акредитация на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Крайният срок е 26.01.2024 (петък) до 12:00 ч.

 

 Заявката трябва да включва следната информация:

1. Име на медията
2. Име и фамилия на журналиста
3. Позиция (репортер, оператор, фоторепортер, осветител и т.н.)

 

 Българска федерация волейбол и Национална волейболна DEMAX+ лига ще осигурят специални зони за журналистите. Тези от вас, чиято работа изисква ползване на лаптоп по време на срещата, молим да посочат предварително в мейла, тъй като обособените места за целта са ограничени. За останалите също ще бъдат осигурени седящи места, но без работни маси.

 

 За колегите от телевизии и уеб медии с видео съдържание напомняме, че правата за прякото излъчване на финала се държат от БНТ. Имате право на кадри от срещата, записани от БНТ.

 

• Достъпно за всички ще бъде заснеманено на церемонията по награждаването;
• Преките включвания от залата за Предавания и Новини по време на двубоя също са разрешени, но с молбата да не давате кадри от игра;
• Ще бъде създадена организация за интервюта след награждаването.

 

 В деня на финала представителите на медии ще влизат от Служебния вход (откъм ул. Джон Ленън). Своите акредитации ще може да получите от 16:00 ч. на Служебния вход и на телефон 0887605751.

 

 Ще очакваме вашите заявки!