Събота, 30 Декември 2023 10:07
ВИДЕО: Какво се случи в Турнира на талантите 2023

Традиционно в края на годината е време за равносметка. Връщаме лентата през последните 12 месеца, които бяха изпълнени с много волейболни емоции и запомнящи се мигове. Безспорно за нас един от най-вълнуващите моменти бе второто издание на "Турнира на талантите", който се организира от Българска Федерация Волейбол и Комисията за детско-юношески волейбол. Събитието се проведе през месец юли в Стара Загора с подкрепата на фондация "За Пример", Lidl, Община Стара Загора, ВК Берое и Министерството на младежта и спорта.

 

 Българска Федерация Волейбол ще ви направи съпричастни на това така значимо събитие. Припомняме, че след проведено мащабно национално тестиране в шестте региона Комисията за детско-юношески волейбол селектира 80 състезатели (40 момичета и 40 момчета), родени през 2008 и 2009 г., които не бяха ангажирани с националните отбори. Талантите бяха събрани на 5-дневен лагер в Общинска спортна зала "Иван Вазов" в Стара Загора.

 

 Със специално 11-минутно видео ще ви пренесем в уникалната и приятелска атмосфера, която изпълни "Турнира на талантите". Част от младите ни волейболисти, както и осемте треньори, които работиха с тях, ще споделят с какво настроение премина събитието и какви впечатления остави то у тях.

 

Видеото може да гледате в каналите на БФВ - Facebook и YouTube.