Сряда, 11 Октомври 2023 14:58
Ефбет Супер Волей с ново дигитално изживяване
Снимка: НВЛ

Нови емоции и истински "дигитален волейболен спектакъл" ще предложи Национална волейболна лига (мъже) на феновете през новия сезон. Лигата създаде иновативно приложение "Фентъзи Волей", чрез което любителите на спорта ще могат да преживеят шампионата от първа ръка.

 

 Онлайн играта е напълно безплатна. Тя започва заедно с редовния сезон в Ефбет Супер Волей, в уикенда на 20-23 октомври, и ще продължи през целия шампионат. Всички участници във "Фентъзи Волей" ще се борят за различни награди, сред които мини волейболни топки, екипи на любим отбор, значка "Магьосник" (ваучер за двама за уикенд на българското Черноморие), билети за Money+ Волейболна Суперкупа 2024 и др. Класиралите се на първите 13 позиции пък ще получат и парични награди (между 1500 и 5000 лева).

 

 "Волейболно фентъзи, както ще се нарича, предлага на всеки фен да си избере отбор от действителните състезатели от ефбет Супер Волей, които ще му носят точки в играта в зависимост от реалното представяне на състезателите в първенството. Както се полага, в края на редовния сезон, тези с най-много точки ще се борят за награди на стойност над 15 000 лв. С тази игра искаме да зарадваме най-верните ни фенове и да им дадем още приятни емоции с любимия ни спорт", коментира Атанас Върбанов, маркетинг директор на НВЛ.

 

 Чрез Фентъзи Волей, НВЛ се превръща в една от първите лиги в Европа, наред с италианската, в която феновете имат възможност да преживяват играта на едно още по-интерактивно ниво, ставайки съпричастни към волейболната игра.

 

Fantasy 02

 

 

 Какво е Фентъзи Волей?

 Фентъзи Волей е онлайн базирана игра, в която всеки участник ще може да състави свой отбор от състезатели, които ще му носят точки на база на действителното представяне на избраните състезатели през редовния сезон на „Ефбет Супер Волей" 2023/24. Регистрацията е безплатна, а за най-добрите участници има награди.

 

 Как се играе?

 Всеки един фен на волейбола може да се регистира на fantasy.nvl.bg (като е важно да попълни реален мейл адрес за последваща комуникация). Веднъж регистрирал се, всеки участник избира "Основен отбор",съставен от 7 състезатели, спазвайки определени ограничения (повече информация на fantasy.nvl.bg).

 

 Формула

 Всеки състезател от играта реализира точки за играта на база реалното представяне на избраните състезатели във всеки мач. За изчисление на точките ще се използва официалната статистика от сайта на НВЛ.