Понеделник, 31 Юли 2023 12:29
20% отстъпка за билети за Европейското първенство за мъже във Варна с Lidl Plus

Намаление от 20% за билетите за EuroVolley 2023 ще бъде на разположение на потребителите на мобилното приложение Lidl Plus от днес. България е съдомакин на Европейското първенство по волейбол за мъже заедно с Италия, Израел и Северна Македония. В Двореца на културата и спорта във Варна ще се изиграят всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални двубоя в периода от 29 август до 11 септември.

 

 Билетите за шампионата вече са в продажба, а за да се възползват от 20% отстъпка от цената на билетите, потребителите на Lidl Plus трябва да отворят мобилното приложение и от секция. Кодът може да бъде използван еднократно за онлайн покупка на до 4 броя билети и важи за всички волейболни мачове от Европейското първенство, които ще се играят във Варна. Пълните условия и инструкции са налични ТУК: https://www.lidl.bg/volleyball

 

 За шеста година Lidl е горд партньор на националните отбори по волейбол на България. Това дългосрочно партньорство е потвърждение на ангажимента на компанията да насърчава спорта и активното ежедневие, като ключови фактори за качествен и пълноценен начин на живот на всеки човек. Стратегическото партньорство е израз и на споделените принципи, зад които Лидл България и Българската федерация по волейбол застават, а именно, че качествената храна и упоритите тренировки са в основата на успеха и доброто физическо здраве.

 

 Откриващият мач във Варна от Европейското първенство по волейбол за мъже е на 29 август от 20:30 часа, а в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20:30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17:30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.

 

Вземи своя билет онлайн тук, като използваш специалната отстъпка с Lidl Plus:

HYPERLINK:  https://bit.ly/Tickets_EuroVolley2023_Varna