Сряда, 05 Януари 2022 14:00
Телевизия b1b-box ще излъчва мачовете на България от европейската квалификация по волейбол за юноши до 18 г.
Снимка:bfv.bg

Вижте програмата на националния ни отбор за битките в спортна зала "Левски София" от 12 до 16 януари

Българската федерация по волейбол продължава своето успешно партньорство с телевизия b1b-box и през новата 2022 г. - всички мачове на България от Балканското първенство - европейска квалификация по волейбол за юноши до 18 г. от 12 до 16 януари ще бъдат излъчени пряко по телевизията.

Страната ни е домакин на турнира, който ще се проведе в спортна зала "Левски София". Съперници на отбора, воден от Виктор Карагьозов, са националните тимове на Сърбия, Турция, Румъния, Гърция и Черна гора. Победителят ще получи директна квота за Европейското първенство през юли.

Мачовете на България:

12 януари (сряда)

България – Турция (17,30 часа)

13 януари (четвъртък)

България – Румъния (20,00 часа)

14 януари (петък)

България – Черна Гора (17,30 часа)

15 януари (събота)

България – Сърбия (17,30 часа)

16 януари (неделя)

България – Гърция (20,00 часа)

Феновете на волейбола ще имат възможност да наблюдават на живо и абсолютно всички останали срещи от Балканското първенство - европейска квалификация по волейбол за юноши до 18 г. Двубоите без българско участие ще бъдат излъчвани на канала на b1b-box в YouTube - b1b tv.

Българската федерация по волейбол и „Булсатком“ реализираха изключително успешно

партньорство и с излъчването по телевизия b1b-box на Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г. от 23 септември до 4 октомври 2021 г., за което получиха много висока оценка от Международната федерация по волейбол (FIVB). Двете страни планират да осъществят още съвместни проекти в името на българските фенове и българския волейбол.