Понеделник, 27 Септември 2021 21:35
Найден Найденов: Борбата продължава, всичко може да се случи
Снимка: Костадин Андонов/БФВ
Селекционерът на България Найден Найденов коментира мача с Русия от втората групова фаза на Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г., спечелен от "сборная" с 3:0.  
 
"Не ни достигна сигурност в ключовите моменти. В първите два гейма вървяхме равностойно до 15-а - 16-а точка, имахме своите възможности, няколко нереализирани контраатаки, с които можехме да поведем в резултата. Увереността в руския отбор беше ключът. Личи си, че тимът им е свикнал и умее да печели такива тежки мачове. Доволен съм от всички момчета. Те се опитаха и дадоха всичко от себе си. Те трупат сериозен опит на такива първенства. Борбата продължава. Имаме още важни срещи, в които всичко може да се случи. За мен е важно играчите да се раздават и да се борят. Всеки мач за тях на този форум е стъпка напред по пътя към големия волейбол", заяви Найден Найденов.

 

БФВолейбол благодари на своите партньори: Лидл България, Гаритидж парк, СпортДепо, ОМВ България, Аджибадем Сити Клиник, Юнион Ивкони, Бачково, Булсатком, Спорт Тото, Министерство на Туризма, Министерство на младежта и спорта.