Понеделник, 31 Май 2021 14:39
RING излъчва пряко мачовете от Европейската златна лига по волейбол за жени
Снимка: cev.lu

Всички срещи от турнира в Пловдив и финалната четворка в Русе с пряко предаване

Мачовете от Европейската златна лига по волейбол за жени от турнирите, на които страната ни е домакин през 2021 г., ще бъдат излъчени пряко по RING. От 4 до 6 юни Пловдив ще посрещне двубоите от груповата фаза с участието на България, Словакия и Украйна. На 19 и 20 юни Русе е домакин на финалната четворка, а българските момичета, шампионки в Златната лига от 2018 г., ще преследват пред българска публика нов триумф в надпреварата. А родните фенове ще могат да проследят всички емоции в ефира на RING.

Ето и програмата на предстоящите срещи от група „В“ на Европейската златна лига в зала "Колодрума" в Пловдив:

4 юни, 20:30 часа - България - Словакия

5 юни, 20:30 часа - България - Украйна

6 юни, 17,30 часа - Словакия - Украйна

Полуфиналните битки в Русе са на 19 юни, а мачът за трето място и шампионският сблъсък са на 20 юни.

Женският национален отбор на България, воден от Иван Петков, стартира с две убедителни победи с 3:0 над Словакия и Украйна в първия турнир от Златната лига, проведен в украинския град Запорожие.

В група "А" на Златната лига са Азербайджан, Испания, Франция и Румъния. В група "С" са носителките на титлата от 2019 г. Чехия, Хърватия, Беларус и Унгария.

Заради пандемичната обстановка тази година срещите в групите не се играят на разменено гостуване, а в рамките на два турнира.

Четирите най-добри отбора ще спорят за трофея, като България очаква да научи останалите три тима за финалната фаза в Русе.

Всички срещи от турнира в Пловдив и финалната четворка в Русе ще се излъчват пряко по RING и на платформата VOYO.BG.