Понеделник, 22 Февруари 2016 13:47
Боре Кьосев и Митко Тодоров рамо до рамо в турнир за ветерани

Две от легендите на българския волейбол Боре Кьосев и Митко Тодоров играха рамо до рамо този уикенд в предбалканското градче Дряново, където се проведе кръг от лигата за ветерани „Спорт волей“. В надпреварата участваха отборите на София, Кърджали и Радомир.  Градоначалникът инж. Мирослав Семов, председателят на местния общински съвет г-н Тодор Георгиев, официалният водещ и DJ на волейболните национали Теди Джорджо, и Митко Тодоров посрещнаха в „Спортна зала Дряново“ Боре Кьосев, Мони Димитров и още куп спортни величия от миналато!

Атракцията на турнира бе, когато в един отбор след 31-години, рамо до рамо застанаха едни от легендите на българския волейбол с куп отличия и титли, и над 400 мача в националния отбор - Митко Тодоров и Борето Кьосев. Двамата бяха силно аплодирани от дряновската публика.

Екипът на Община Дряново получи подарък от председателя на лигата г-н  Добромир Лазаров - мини волейболно табло и 10-волейболни топки.

„Финалите на лигата „Спорт волей“ ще се проведат в Дряново в края на месец май“, заяви Добри Лазаров, а председателят на асоциацията за волей ветерани и член на УС на БФВолейбол Боре Кьосев добави, че градът на Кольо Фичето ще приеме и заключителните срещи от държавния шампионат по волейбол за ветерани, които ще се състоят в края на юни.