Понеделник, 22 Март 2021 18:10
Битките към титлата в Суперлигата по волейбол вече са WINBET ПЛЕЙОФИ
 
WinBet
стана официален спонсор на финалната фаза от Суперлигата по волейбол за мъже, след която ще стане ясен шампионът на България за сезон 2020/2021. Национална волейболна лига и водещата българска гейминг компания сключиха договор за партньорство, според който предстоящите елиминационни двубои в Суперлигата ще се наричат WINBET ПЛЕЙОФИ, а двубоите между достигналите до директните битки за шампионската титла два отбора ще се наричат WINBET ФИНАЛИ.
"Национална волейболна лига и Суперлигата вече имат суперпартньор за финалната фаза на мъжкото първенство. Щастливи сме да обявим сътрудничеството си с WINBET - компания, доказала грижата си за българския спорт, и в частност - инвестираща в развитието на българския волейбол. Редовната фаза на първенството предложи изключително интересен продукт, с голяма интрига и неизвестни до последния момент. Навлизайки в елиминационната фаза за определяне на шампиона и приближавайки кулминацията на сезона, емоциите ще стават все по-силни. Вярвам, че и волейболът, и ние заедно ставаме по-силни. Правим го като отбор. Вече играем в един отбор с компания, чиято философия е да подкрепя спорта, и в конкретния случай ще даде и името на предстоящите решителни фази от сезон 2020/2021 на Суперлигата. 50% от приходите за съответното направление отиват директно за клубовете. Затова благодарим и от името на волейболните клубове за стратегическото партньорство, което вярваме, че може да развием в бъдещето", заяви председателят на Национална волейболна лига Атанас Гаров.
"Подкрепата за българския спорт е неразделна част от стратегическия план за развитие на марката WINBET. Тя е и естествено продължение на сътрудничеството ни с няколко от водещите български волейболни клубове, както и знак за нашия дългосрочен ангажимент към развитието на волейбола в България. Смятаме, че в лицето на Националната волейболна лига и Суперлигата имаме надеждни партньори, с които можем да работим за това. Желаем успех на всички отбори, които заслужиха място в WINBET Плейофи", коментира маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.
Програма на WINBET ПЛЕЙОФИ от Суперлигата
1/4-финали
23 март
17,30 часа
"Марек" - "Монтана"
18,30 часа
"Нефтохимик" - "Добруджа" - пряко по Diema Sport 2
24 март
18,30 часа
"Левски" - "Дунав" - пряко по Diema Sport 2
"Хебър" - "Локомотив" (Пловдив)
26 март
18,00 часа
"Монтана" - "Марек"
18,30 часа
"Добруджа" - "Нефтохимик" - пряко по Diema Sport 2
27 март
18,00 часа
"Дунав" - "Левски"
18,30 часа
"Локомотив" (Пд) - "Хебър" - пряко по Diema Sport 2
Евентуални трети срещи от 1/4-финалите
28 март
17,00 часа
"Нефтохимик" - "Добруджа"
"Марек" - "Монтана"
*Пряко излъчване по Diema Sport 2 на една среща, ако има решителен трети двубой в серия
29 март
18,30 часа
"Левски" - "Дунав"
"Хебър" - "Локомотив" (Пд)
*Пряко излъчване по Diema Sport 2 на една среща, ако има решителен трети двубой в серия
**1/4-финалните плейофи се играят до две победи от три срещи