Петък, 27 Ноември 2020 22:17
Никола Димитров ще представя България на големия международен семинар, организиран от CEV и Азиатската конфедерация
Никола Димитров ще представя България на големия международен семинар, организиран от CEV и Азиатската конфедерация Снимка: Костадин Андонов

Голямо признание получи Никола Димитров от треньорската комисия на БФ Волейбол. Помощникът в Левски ще представя България на големия международен семинар, организиран от CEV и Азиатската конфедерация. Проектът е за сътрудничество, обмяна на кадри и знания.

Димитров е един от четиримата европейци, които ще участват в семинара. Има също толкова азиатци. Първата чат от семинара ще е в Белгия през февруари, а след това – в Тайланд.

„За мен е огромна чест – коментира Димитров пред официалния сайт на БФ Волейбол. – По този начин ще имам възможност да натрупам много знания. Да видя как работят другите. Когато завърша семинара, по-късно ще мога да участвам и като лектор.“

82992351

Представители на Европа на семинара освен него са Лесли де Йонге (Нидерландия), Хейзъл Перенс (Норвегия) и Фрийдер Стрьом (Швейцария). От азиатска страна се включва Мартин Колинс и Крис Тод от Австралия, която е част от конфедерацията. Другите двама са Фен Кунг (Китай) и Уилаван Апиняпонг (Тайланд).